Muziekwandeling Circado

Circado is een muziekwandeling die je op ieder gewenst moment kunt lopen. Tijdens de wandeling hoor je de muziek via de app op je eigen smartphone met koptelefoon.

Circado is een theatrale muziekwandeling. Tijdens de wandeling hoort het publiek muziek, tekst en geluidseffecten en ziet het de scènes van de voorstelling. Elke voorstelling wordt op maat gemaakt voor een bijzondere locatie waar veel over te vertellen is. Onderweg verandert het decor en levert iedere speellocatie een unieke ervaring.
In juli 2021 loopt de Circado route door Spoolde. Met ruim 150 spelers, musici, ensembles en orkesten vertelt Circado Spoolde de verhalen van de Nederlandse delta, de rivieren, de dijken, de bewoners en hun strijd tegen het water en verre vijanden, de gevolgen van gebiedsdoorsnijdingen en grenscorrecties en veerkracht en vindingrijkheid van de lokale gemeenschap. Tijdens de hele wandeling volgen we de muziek. De kern van het verhaal is een universeel fenomeen: het thuisgevoel.

Hoe het werkt:
Tijdens Circado hoor je muziek, tekst en geluidseffecten op je koptelefoon (of oortjes) via je eigen smartphone. Dat gaat via de izi.travel app. Deze app kun je van tevoren downloaden in de App Store en Google Play en installeren op je telefoon. Op de dag van de voorstelling kun je thuis alvast de muziek downloaden zodat je onderweg niet afhankelijk bent van de 4G kwaliteit.
Elke module start zodra je de volgende locatie bereikt. Zorg dus voor een volle accu en zet locatievoorzieningen (GPS) aan.

Meer informatie:
https://spoolde.circado.live/

Event Details
Event Details